Termeni si conditii

ImagoRomaniae si www.imagoromaniae.ro sunt produse ale Muzeului National de Istorie a Romaniei (denumit în continuare "MNIR"). Folosirea produselor presupune acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate în orice moment de către MNIR, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe site-ul www.imagoromaniae.ro care găzduieste ImagoRomaniae, utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare:

- reproducerea materialelor din cadrul ImagoRomaniae si www.imagoromaniae.ro este autorizată, cu mentionarea sursei, in scopuri stiintifice si informative si în limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe în vigoare.

În cazul în care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil în vederea reproducerii materialelor de pe sit, obligaţia de a obtine acest acord anulează autorizatia mai sus mentionată.

Reproducerea materialelor in scop comercial se va face doar cu acordul prealabil al MNIR.